EL CLUB RITMICA VILAFRANCA I LA FEDERACIÓ CATALANA DE GIMNÀSTICA ORGANITZEN LA PRIMERA FASE NIVELL BASE DE COPA CATALANA D’INDIVIDUAL DE GIMNÀSTICA RIMITCA PER PRIMERA VEGADA A VILAFRANCA

16 febr.

El passat diumenge dia 4 de març de 2024 es va celebrar a Vilafranca del Penedès la primera competició federada de gimnàstica rítmica. Mai s’havia organitzat una competició de gimnàstica rítmica de nivell federat a la ciutat. Aquesta competició organitzada pel Club Rítmica Vilafranca i la Federació Catalana de Gimnàstica, donava el tret de sortida de la temporada d’individuals.

Aquesta competició, molt important pel calendari esportiu de la rítmica, és la primera de moltes altres competicions que tant la Federació com el Club Vilafranquí volen organitzar a les instal·lacions de Vilafranca, comptant amb la complicitat de l’Ajuntament.

Representant el club rítmica Vilafranca hi va participar la gimnasta infantil nivell Base Ariadna Isaza amb l’aparell de corda. Tot i executar un molt bon exercici, amb molt de ritme, va tenir errors, malgrat tot, va aconseguir la 16a posició d’un total de 31 gimnastes.

La resta de gimnastes individuals nivell Base de l’entitat, les cadets Alba Pérez, Núria Gutiérrez i Nora Jiménez, van competir el passat diumenge dia 11 de Febrer a la ciutat de Viladecans, amb l’aparell de cèrcol.

Pel que fa als conjunts Benjamí, infantil i juvenil federats estrenen temporada aquest diumenge dia 18 de febrer a la ciutat del Vendrell.

Deixa un comentari