BONS RESULTATS DEL CLUB RÍTMICA VILAFRANCA A LA 1RA FASE DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS!

25 març

El passat diumenge dia 25 de març va tenir lloc la I Jornada de Conjunts dels Jocs Esportius Escolars a Vilafranca del Penedès. El Club Rítmica Vilafranca hi vam participar-hi en set conjunts de diferents categories i nivells.

El conjunt Prebenjamí A format per l’Arianna Isaza, Mariona Torrents, l’Irene Joyanes, l’Aina Martí, la Laura Rocha i la Júlia Bóveda van assolir la medalla d’or.

El conjunt Benjamí A “1” format per la Carla Munné, Elena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano, la Laia Pujol i Júlia Salvà, que van assolir la medalla de bronze.

El conjunt Benjamí A “2” format per la Txell Picas, Ona Picas, Sheila Fernández, Jana Torrents i la Isona Anfruns van assolir la 4ta millor nota de la seva categoría

El conjunt Aleví Nivell A format per l’Ivet Ashrust, la Carla Díez, la Núria Cano, l’Ada Ramírez i  la Berta Soriano que van executar un muntatge de 5 cèrcols van assolir la quarta  posició de la seva categoria.

El conjunt Infantil Nivell A format per les següents gimnastes: Eva Buighas, Carlota Gonzàlez, Aina Ojeda, Carla Cuscó, Laura Puig i Fiona Fernández que van realitzar un muntatge amb 10 maces  van aconseguir la sisena millor nota.

El conjunt Cadet Nivell A format per l’Anna Santamaria, l’Esther , la Marta Puimedon, la Marta Buhigas i la Xènia Maseras, que amb el seu muntatge de 5 cèrcols, van aconseguir la medalla de bronze.

Finalment, el conjunt Juvenil A, format per l’Anna Santó, la Xènia Tomàs, l’Alba Badosa, la Berta Insanser i la Maria del Mar Ventura van assolir la medalla d’or.

Moltes felicitats! A seguir treballant per la 2na fase de conjunts que es celebrarà el proper diumenge 8 d’abril a Vilafranca del Penedès!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari