EL CRVilafranca obté grans resultats al Trofeu Internacional “Club Arabesk”

17 juny

El passat diumenge dia 16 de juny es va celebrar a la ciuat de Lleida el IV trofeu internacional del club Arabesk. Aquest trofeu comptava amb gimnastes procedents de diversos paisos tals com Rússia, Israel, Itàlia, Grècia, Andorra, Espanya i Catalunya. Així, la competició va comptar amb la participació de gimnastes del CRVilafranca que participaven com a representants catalanes.
La primera gimnasta en competir va ser per a la gimnasta  infantil Júlia Mussons, que va participar amb l’aparell de masses i va obtenir la cinquena millor nota de la seva categoria. Minuts després va ser el torn del conjunt que competia en categoria Benjamí A format per Kelly Bullit, Núria Cano, Mariona Cisa, Clàudia Luque, Carla Martínez, Nàdia Pérez i Jana Picas i que desprès de dues grans actuacions van aconseguir pujar al segon esglaó de pòdium. Més tard va ser el torn de la prebenjamina Janna Picasque va assolir la segona millor nota. Nàdia Pérez, també en individual es quedà a les portes del pòdium essent la quarta millor de la seva categoria. Clàudia Zabala, es classificà en 8a posició desprès d’una molt bona actuació en un muntatge individual de mans lliures.

A la tarda va ser el torn de les gimnastes més grans del club. Júlia Saumell, exacutant un exercici d’aro amb gran dificultat, aconseguia la primera posició de la seva categoria. En la categoria cadet, Sònia Sapera va aconseguir que la suma dels dos exercicis que va execturar donéssin lloc a una meritòria tercera posició i Glòria Mitjans aconseguia la segona posició en un dels aparells i la cinquena a la general.

Aquesta competició va comptar amb la participació de les gimnastes russes de la ciutat de Bor, que han estat convivint amb les gimnastes del CRVilafranca durant dues setmanes. 

Moltes felicitats a totes elles!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s