T’animes?

3 set.

El Club Rítmica Vilafranca és un club de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica que es va fundar l’any 2010 amb la finalitat de fomentar i situar aquests esports al més alt nivell esportiu.

 La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnàstica, dansa i l’ús de diversos aparells (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) donant com a resultat un esport de gran elegància, plasticitat i vistositat. Les classes van dirigides a nens i nenes a partir dels 4 anys.

Els entrenaments es realitzen al Pavelló de la Gamba de Vilafranca del Penedès els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 19.00 hores.  Evidentment, no s’ha d’entrenar cada dia, ja que els entrenaments van distribuïts segons edat i nivell de cada gimnasta ja que les nostres gimnastes competeixen a nivell escolar fins a nivell nacional i, per tant, intentem separar molt bé les gimnastes per nivells, per tal que cada gimnasta vagi assolint i progressant segons el seu nivell. Així doncs, els dies es poden adaptar a la conveniència de cada família i segons els vostre i nostres horaris, ja que ens agrada oferir un marge ampli d’horari per no tenir classes massificades i per concentrar-nos més amb l’evolució de les nostres gimnastes. 

Al llarg del curs es fan tres exhibicions. La primera es realitza durant el mes de desembre i a finals de curs es realitzen dues exhibicions més, una és la gimnastrada (aplec de gimnàstica rítmica que organitza cada any el patronat municipal d’esports de l’Alt Penedès) i el Festival de Final de Curs. La participació d’aquests tres festivals no és un requisit indispensable per apuntar-se a l’activitat de gimnàstica rítmica. 

Si voleu saber més coses sobre nosaltres o voleu veure coses que hem fet al llarg d’aquests anys, podeu anar a la nostra pàgina web, ens podeu enviar un correu electrònic, ens podeu trucar personalment o bé ens podeu buscar pel facebook.

Pàgina web: https://crvilafranca.wordpress.com/

Correu electrònic: crvilafranca@gmail.com

Telèfons de contacte: 699551171 (Lídia), 635423873 (Montse) o 635423883 (Foix)

Facebook: Club Rítmica Vilafranca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s