El CRVilafranca aconsegueix molt bons resultats a les competicions d’aquest cap de setmana

28 febr.

El Club Rítmica Vilafranca va participar el passat dissabte 25 de febrer, a la tercera Fase d’Individuals que s’ha disputat al Pavelló de la Gamba de Vilafranca del Penedès, etapa que significava la fase final d’aquestes jornades.

Les gimnastes han realitzat uns molt bons exercicis i han obtingut unes molt bones qualificacions. En la categoria Prebenjamí; Carla Martínez va obtenir una molt meritòria segona posició que reflexa la gran temporada que està fent aquesta gimnasta . Nàdia Pérez  ha quedat en cinquena posició, Mariona Cisa ha obtingut la sisena posició i Anna Jurado ha quedat en desena posició. Des d’aquí volem felicitar molt especialment aquestes quatre gimnastes que tot i la seva joventut, van debutar fa només un mes i estan obtenint grans resultats demostrant una gran professionalitat en totes les competicions.

Seguidament es va donar incici a la competició de la categoria benjamí-B amb la participació de l’Anna Santó i Ainhoa Jurado. Aquesta era la categoria en la que hi participaven més gimnastes. Així doncs, Anna Santó ha obtingut la onzena millor puntuació i Ainhoa Jurado ha quedat en catorzè lloc.

Leire Marquès, Ada Iniesta, Marisa Béijar i Arianne Garcia competien en la categoria Aleví-B. Totes quatre han realitzat uns molt bons muntatges. Destacar el vuité lloc de la Leire Marquès, la novena posició de lAda Iniesta,  el dotzè lloc de l‘Arianne Garcia  i la tretzena posició de la Marisa Béijar.

Finalment, en la categoria Infantil-B, Aràlia Òdena ha aconseguit la primera posició realitzant un bon muntatge de mans lliures.

A més, en aquesta competició s’hi disputaven les places, dos per a cada categoria, per passar a la final de les comarques de Barcelona dels Jocs Escolars de Catalunya. En aquest sentit, destacar que la gimnasta Aràlia Òdena va aconseguir la pujar el més alt del pòdium en la seva categoria aconseguint un passaport per a la final en la seva categoria. Així mateix, volem destacar la quarta posició de la Carla Martínez, la cinquena posició de la pre-benjamina Mariona Cisa i de l’alevina Leire Marqués i la sisena posició de la pre-benjamina Nàdia Codina i l’alevina Ada Iniesta. Totes elles van està molt aprop d’aconseguir una plaça en les seves corresponent categories, no obstant, van demostrar la gran temporada que estan executant.

D’altra banda, el mateix dissabte dia 25 de febrer es va disputa a Tarragona la primera fase d’individual de nivell IV de la Copa Catalana. En aquesta competició hi va debutar la gimnasta sènior Elsa Mira amb l’aparell de masses. Aquesta gimnasta, que s’estrenava a nivell federat, va fer un bon paper realitzant un muntatge de masses molt ben executat que la va portar a aconseguir la vint-i-cinquena posició d’una quarantena de gimnastes.

Moltes felicitats Carla, Anna, Mariona, Nàdia, Leire, Ada, Marisa, Anna, Arianne, Ainhoa, Aràlia i Elsa per les vostres actuacions! 

Les gimnastes i l'equip tècnic del CRVilafranca en el dia de la competició.

Les gimnastes i l’equip tècnic del CRVilafranca en el dia de la competició.        Fotògrafa: Aloma Freixedes (Freixi’s photography)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s