Un nou curs comença!

3 set.

Per segon any, el Club Rítmica AXIS Vilafranca obre el període d’inscripcions per aquest nou curs 2011-2012.

Els entrenaments estan dirigits per l’entrenadora Nacional de gimnàstica rítmica Lídia Guasch i per dues ex campiones d’Espanya amb la modalitat de conjunts l’any 2003. A tot l’equip tècnic l’avala molts anys d’experiència dedicats a la formació de gimnastes.

Què és la gimnàstica rítmica?

La gimnàstica rítmica combina elements de ballet, gimnàstica, dansa i l’ús de diversos aparells (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) donant com a resultat un esport de gran elegància, plasticitat i vistositat.

A qui va dirigida? On es practica?

Les classes van dirigides a nens i nenes a partir dels 4 anys. Els entrenaments es realitzen al Pavelló Firaví de Vilafranca del Penedès, els dimecres i divendres de 17.30 a 19.00 hores.

Per les gimnastes que competeixen a nivell català i/o nacional, els entrenaments es realitzen al Pavelló Firaví de Vilafranca del Penedès, els  dimarts, dijous i divendres de 17.30 a 20.00 hores.

Què és la gimnàstica estètica?

La gimnàstica estètica té la seva base en la gimnàstica rítmica i en el ballet, ja sigui aquest bàsic o contemporani. La barreja d’aquests tres elements fan que evolucioni cap el nivell màxim d’elegància, plasticitat i sincronització.

A qui va dirigida? On es practica?

Les classes van dirigides a nenes a partir dels 13 anys i es realitzen al Pavelló Firaví de Vilafranca del Penedès, els dimarts de 18.30 a 20.00 hores.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s